Rakentaminen

Rakentaminen

Kun olet rakentamassa tai rakennuttamassa taloa, olisi varmasti hienoa saada siitä kerralla sellainen, ettei tarvitse muutamaan vuoteen olla uudelleen remppaamassa ja uusimassa sisustusta. Rahaakin moiseen tuhlaantuu. Kodin olisi myös hyvä olla toimiva ja turvallinen, jotta siellä viihtyy jokainen asukas. Myös lasten kasvaminen ja vanhempien ikääntyminen kannattaa ottaa huomioon.

Talojen suunnittelut jätän arkkitehdeille ja talopiirtäjille, mutta missä vaiheessa kannattaa sitten olla yhteydessä minuun? Vastaus: mahdollisimman aikaisin! Saattaa nimittäin olla, että minä kun hahmotan talon hyvin sisältäpäin ja sisustuksen sekä arkipäivän elämisen vinkkelistä, niin osaan antaa hyviä niksejä, joilla saatte esim. keittiöstä toimivamman tai maksimoitte säilytystilan.

Voit kuitenkin ottaa minut apuun missä vaiheessa rakennusprojektia tahansa. Autan valitsemaan kaikki pintamateriaalit, kalusteet, huonekalut, tekstiilit, valaisimet ja teen myös sommittelusuunnitelman, jolla saat kodista viimeistellyn. Otan kaikessa suunnittelussa huomioon toiveet, budjetin sekä vanhat nykyiset kalusteet.

Mitä pidemmällä rakennusurakka on, sitä väsyneempänä teet itse päätöksiä ja silloin tulee usein hutiostoja ja vääriä maalisävyjä. Minä puolestaan teen juuri sitä suunnittelua työkseni enkä sorru väsyneinä tehtyihin valintoihin, joten väitän, että olen väärien valintojen säästön arvoinen!

Minun kauttani saatat säästää myös muutenkin, sillä olen luonut upean verkoston ympärilleni, joiden kautta saat laadukkaat tuotteet ja palvelut alennuksien kera.

Ota minuun yhteyttä, sillä luulenpa että kotisi tarvitsee minua!
-Mia