Siirry suoraan sisältöön

Studio Mia C

PALVELUT KODINHOITOHUONE

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneet ovat hyvin vaihtelevia tiloja. Joskus ne ovat nimensä mukaisia, mutta usein niihin yhdistyy myös pukuhuone, arkieteinen, tekninen tila tai jopa kotieläinten ruokailutila.

Oli kodinhoitohuoneen tarpeesi millainen tahansa, suunnittelen siitä mahdollisimman toiminnallisen ja kauniin ottaen huomioon kodin tyylin ja rakennuksen arkkitehtuurin.

Kauttani saat myös valaistuksen ja paneelit kodinhoitohuoneeseen sekä lasiovet ja liukuovet.

Yhteistyökumppaneiltani löytyy valtava valikoima laattoja, joten autan tarpeen tullen myös niiden valinnassa.

Mitä kodinhoitohuoneen suunnittelu maksaa?

  • Kodinhoitohuoneen suunnitteluun kuuluu 1-2 maksutonta suunnittelutapaamista, joista ainakin toinen on Showroomilla / Nixillä. 
  • Ensimmäisellä tapaamisella suunnitellaan, ja toisella käydään läpi suunnitelmat ja hiotaan ne. Tämän jälkeen tehdään kaupat, sovitaan aikataulut ja asennukset ym. Annan myös kalusteiden mittakuvat sähköisesti kaupanteon jälkeen. 
  • Tarkistusmittaus kuuluu hintaan ja se tehdään kauppojen jälkeen ennen kalusteiden ja muiden tuotteiden tilaamista. Joskus mittauksen jälkeen saattaa joutua tekemään pieniä muutoksia suunnitelmiin. Joskus taas mieli voi muuttua matkan varrella, joten ennen lopullisia tilauksia voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia esim. väriin ja vetimiin.
  • Asennuksen voi hoitaa yhteistyöasentajani ja hinta määräytyy kohteen mukaan.
Slide

"Mialta olemme saaneet asiakaslähtöistä, omistautuvaa palvelua, joka on vertaansa vailla. Sisustussuunnittelijana hän ei vaan myy tuotteita vaan suunnittelee toimivia, tyylikkäitä kokonaisuuksia. Jos haluatte kiintokalustesuunnitelman, joka on mietitty nimenomaan teidän tarpeitanne ajatellen -tyylistä ja laadusta tinkimättä- voilme hyvin lämpimästä suositella kääntymistä Nixi-kalusteen Mia Ratilaisen puoleen."

-Mari ja Samu, OKT-rakentajat 2022

Slide

"Mian kanssa on joustavaa ja välitöntä asioida, koko talon sisustussuunnittelu yhdistettynä keittiösuunnitteluun laadukkailla Nixin kalusteilla helpotti paljon meidän rakennusurakkaa. Nyt on ihana nauttia uudesta kodistamme, kaikki valmiina ja silmä lepää."

-Tiina ja Matti, hirsitalorakentajat 2023

Slide

"Mian kanssa oli helppoa ja mutkatonta asioida. Aloittelevana remontoijana sain runsaasti todella hyviä vinkkejä projektiini. Keittiöstä tuli loistava!"

-Päivi, remontoija 2020

Slide

"Sain Mialta erinomaista palvelua uuden kylpyhuoneeni kalusteiden suunnittelussa. Hän tarttui minulle ainutlaatuiseen projektiin innolla ja tarjosi sopivan määrän vaihtoehtoja. Mia vaivautui jopa etsimään kodinkoneliikkeestä kalusteisiini sopivat pyykkikoneet! Yhteydenpito Mian kanssa oli nopeaa ja selkeää. Tarmokas ja ystävällinen ammattilainen!"

-Minna

Slide

"Mia ratkaisi erittäin onnistuneesti kaikki keittiöremontin ongelmakohdat. Hänessä hyvä tyylitaju yhdistyy kykyyn ideoida ja suunnitella toimivia ja myös teknisesti onnistuneita kokonaisuuksia. Tapaamisista Nixillä jäi tosi hyvä fiilis! Kaikki sujui hyvin! Kiitos!"

-Maria

previous arrow
next arrow