Keittiö

Keittiö

Keittiö, tuo kodin sydän, on hyvin suunniteltuna viihtyisä ja arkea helpottava tila, jossa jokaiselle tavaralle on paikkansa ja jokaiselle kotikokille tilaa touhuta.

Pyrin aina suunnittelemaan kodin kokonaisuuteen sopivan ja käyttäjälähtöisen keittiön, jossa otan huomioon myös esteettisen puolen talon sisustusta ja arkkitehtuuria myötäillen.

Nixin kalusteet ovat mittamuuntuvia, joten hankalammatkin mitoitukset ja erikoiskoot onnistuvat ilman ongelmaa.
Ovimalleja on useita ja suunnittelun alussa kerron eri materiaaleista ja mallistoista enemmän.

Työtasoina keittiöissä käytän enimmäkseen aitoa italialaista kvartsia joko Okiten tai Stone Italianan valmistamana. Tasot työstän aina Edelstein Specialilla, jonka kanssa niin yhteistyö kuin ennen kaikkea työstöjälki ovat priimaa ja he voivat toteuttaa villeimmätkin suunnitelmat. Kvartsin hintaan kuuluu myös mittaus ja asennus, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä vaan saat tason aina käyttövalmiiksi laitettuna.

Kvartsin lisäksi minulta on saatavana aivan uusi tasomateriaali nimeltään Cosmolite. Se on 100%:sti kierrätetty komposiitti kvartsitehtaan “ylijäämästä” ja on erittäin kestävä.

Käytän työtasoissa paljon myös helppohoitoista laminaattia, jota on tarjolla useissa eri väreissä, kuoseissa ja paksuuksissa.

Keittiön suunnittelu ei kuitenkaan lopu kalusteisiin ja työtasoon, vaan myös lisätarvikkeet hanasta ja altaasta aina veitsilokerikkoon ja jäteastioihin asti, ovat tärkeä osa keittiön toiminnallisuutta. Valikoima lisävarusteissa on valtava, mutta autan valitsemaan sopivimmat.

Ja koska mikään ei ole mitään ilman valaistusta, niin eritoten remonttikohteissa suunnittelen senkin - tai uudisrakennuskohteisiin annan valaistusvinkkini mitä ottaa huomioon sähkösuunnitelmassa.

Keittiösuunnittelu kuuluu keittiön hintaan.
Mittakuvat annan kuitenkin vasta kaupanteon jälkeen.
Jos haluat minulta pelkän keittiösuunnitelman, on hinta alk. 500 €

Lisää valokuvia suunnittelemistani keittiöstä näet Galleriassa.

SisustusMia - Keittiö
SisustusMia - Keittiö