Siirry suoraan sisältöön

Studio Mia C

PALVELUT KEITTIÖ

KEITTIÖ

Hyvin suunniteltu keittiö kestää aikaa ja on kaunis vielä vuosikymmenien päästä. Siksi pyrin aina suunnittelemaan käyttäjälähtöisen keittiön, jossa otan vahvasti huomioon myös kalusteiden ja materiaalien esteettisen puolen kodin sisustustyyliä ja talon arkkitehtuuria myötäillen. Näin keittiöstä tulee luonnollinen osa kotia.

Nixi-Keittiöiden kotimaiset kalusteet tehdään aina tilauksesta ja ne saadaan myös erikoismittaisina, joten persoonallisuus ja yksilöllisyys on taattua.

Ovimalleja, tasomateriaaleja, valaistustuotteita ja lisätarvikkeita on paljon erilaisia, mutta suunnittelun aikana kerron niistä enemmän ja autan valitsemaan juuri sinun keittiöösi sopivimmat.

Kauttani saat myös valaistustuotteet ja kodinkoneet.

Sisustusshowroomin puolelta löytyy myös keittiöön sopivat puulattiat ja kattopaneelit. Tarpeen tullen voin etsiä myös sopivat laatat, tapetit, maalisävyt tai ruokailutilan huonekalut ym. yhteistyökumppaneiden mallistoista.

Mitä keittiösuunnittelu maksaa?

  • Keittiösuunnitteluun kuuluu kaksi maksutonta suunnittelutapaamista, joista ainakin yksi on Nixillä / Showroomilla ja toinen tarpeen mukaan kohteessa.
  • Ensimmäisellä tapaamisella suunnitellaan, ja toisella käydään läpi suunnitelmat ja hiotaan niitä sopiviksi. Tämän jälkeen tehdään kaupat, sovitaan aikataulut ja asennukset ym. Annan myös kalusteiden mittakuvat sähköisesti kaupanteon jälkeen.
  • Tarkistusmittaus kuuluu myös hintaan ja se tehdään kauppojen jälkeen ennen kalusteiden ja muiden tuotteiden tilaamista. Toimitusaika Nixin keittiökalusteilla on 4-8 viikkoa.
  • Joskus tarkistusmittauksen jälkeen saattaa joutua tekemään pieniä muutoksia suunnitelmiin. Joskus taas mieli voi muuttua matkan varrella, joten ennen lopullista tilausta voidaan tehdä muutoksia esim. väriin ja vetimiin.
  • Asennuksen voi hoitaa yhteistyöasentajani ja hinta määräytyy kohteen mukaan.
  • Jos haluat minulta pelkän suunnitelman ilman kalusteita, niin kysy lisätietoja.
Slide

"Mialta olemme saaneet asiakaslähtöistä, omistautuvaa palvelua, joka on vertaansa vailla. Sisustussuunnittelijana hän ei vaan myy tuotteita vaan suunnittelee toimivia, tyylikkäitä kokonaisuuksia. Jos haluatte kiintokalustesuunnitelman, joka on mietitty nimenomaan teidän tarpeitanne ajatellen -tyylistä ja laadusta tinkimättä- voilme hyvin lämpimästä suositella kääntymistä Nixi-kalusteen Mia Ratilaisen puoleen."

-Mari ja Samu, OKT-rakentajat 2022

Slide

"Mian kanssa on joustavaa ja välitöntä asioida, koko talon sisustussuunnittelu yhdistettynä keittiösuunnitteluun laadukkailla Nixin kalusteilla helpotti paljon meidän rakennusurakkaa. Nyt on ihana nauttia uudesta kodistamme, kaikki valmiina ja silmä lepää."

-Tiina ja Matti, hirsitalorakentajat 2023

Slide

"Mian kanssa oli helppoa ja mutkatonta asioida. Aloittelevana remontoijana sain runsaasti todella hyviä vinkkejä projektiini. Keittiöstä tuli loistava!"

-Päivi, remontoija 2020

Slide

"Sain Mialta erinomaista palvelua uuden kylpyhuoneeni kalusteiden suunnittelussa. Hän tarttui minulle ainutlaatuiseen projektiin innolla ja tarjosi sopivan määrän vaihtoehtoja. Mia vaivautui jopa etsimään kodinkoneliikkeestä kalusteisiini sopivat pyykkikoneet! Yhteydenpito Mian kanssa oli nopeaa ja selkeää. Tarmokas ja ystävällinen ammattilainen!"

-Minna

Slide

"Mia ratkaisi erittäin onnistuneesti kaikki keittiöremontin ongelmakohdat. Hänessä hyvä tyylitaju yhdistyy kykyyn ideoida ja suunnitella toimivia ja myös teknisesti onnistuneita kokonaisuuksia. Tapaamisista Nixillä jäi tosi hyvä fiilis! Kaikki sujui hyvin! Kiitos!"

-Maria

previous arrow
next arrow