Eteinen

Kodinhoitohuone

Eteinen on tunnetusti kodin käyntikortti, mutta ennen kaikkea tila, jonka asukkaat näkevät ensimmäisenä kotiin tullessa ja viimeisenä kotoa lähtiessä. Sen pitää olla houkutteleva. Sen pitää sanoa tervetuloa kotiin ja nähdään pian!

Samalla tilaan pitää mahtua kaikkien sitä käyttävien ulkovaatteet, kengät ja asusteet. Siellä pitää olla istumatilaa ja paikka laukulle. Avaimiakaan ei saa unohtaa.

Aivan kuten kaikkien muidenkin tilojen suunnittelussa aloitan eteisen suunnittelun käyttäjien toiveista ja tarpeista. Sen jälkeen mietitään tyyli ja väritys. Usein täytyy tehdä kompromisseja eri asioiden välillä ja miettiä mikä on tärkeintä nyt, mikä myöhemmin ja mikä on todennäköisesti paras ratkaisu.

Eteisen kiintokalusteet suunnittelen joko Nixin kalusteilla tai Mirror Linen tuotteilla.
Nixillä on saatavana kaappeja erikokoisilla koreilla ja sisälaatikoilla, istuinpenkkejä säilytystilalla, henkarikaappeja jne. Käytössä on koko Nixin ovivalikoima ja myös erikoismitat onnistuvat. Mirror Linen valikoimassa on puolestaan liukuovia ja kaapin sisällön saa suunniteltua hyvin yksilöllisesti. Materiaaleja ja värejä on kymmenittäin erilaisia. Myös Mirror Line on avainlipputuote.

Eteisen kalustesuunnittelu kuuluu kalustehintaan.
Mittakuvat annan kuitenkin vasta kaupanteon jälkeen.
Jos haluat minulta pelkän kalustesuunnitelman eteiseen, on hinta alk. 300 €

SisustusMia - Eteinen